Latest News

8 GAMBAR - LIYANA JASMAY DI NEW YORK

Aksi manja Liyana Jasmay di Kota New York, Amerika Syarikat ditemani oleh ibu bapanya Habsah Simpon dan Jasmay Md Shah. Meskipun terpaksa berpuasa di rantau orang, namun nampaknya Liyana cekal menghadapi cabaran itu demi menimba ilmu.

Untuk info, Liyana ke New York bagi melanjutkan pengajian jangka pendek dalam bidang pengarahan dan lakonan selama enam bulan di New York Film Academy (NYFA).


Peluk gambar siapa tu..?? Klik untuk imej besar...

“Sambutan Ramadan di sini dilakukan ala kadar. Untuk berbuka lebih mudah jika di luar kerana kebetulan, di kawasan berdekatan banyak pilihan restoran India yang halal.


“Ada hikmahnya juga perkara ini berlaku, sekurang-kurangnya dapat juga Nana menyambut Ramadan dengan Babah dan Mama.


“Lagipun Nana jenis yang tak pernah hidup berjauhan dengan keluarga, jadi apabila mereka bersama Nana mendapat kekuatan untuk memulakan hidup baru di sini,” ujar Liyana kepada media melalui kiriman email baru-baru ini.


Seperti yang kita sedia maklum, pastinya insan yang paling dirindui sekarang ialah tunangnya Fathuddin Mazlan. Ini kerana, mereka akan melangsungkan pernikahan pada 24 Januari 2013, sekembalinya Liyana daripada New York nanti.sumber

______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
p/s: please leave our comments also
tolong komen sekali ye post ini
______________________________________________________

Berita or News Designed by Copyright © 2014

Theme images by blue_baron. Powered by Blogger.