Latest News

Zizan Nin Bahagia Tinggal Di Rumah Baru

Teruja & Bahagia Tinggal Di Rumah Baru. Pelakon memberitahu dia dan isterinya, Fazilah Hani Harun teruja kerana dapat berpindah ke rumah baru mereka di , dekat sini sejak awal Ramadan lalu.

Zizan Nin Kahwin

Zizan Nin Bersama isterinya semasa

Zizan berkata, mereka yang sebelum ini menetap di di sini masih lagi dalam proses menghias kediaman itu yang akan mengenakan konsep moden.

“Akhirnya impian untuk memiliki kami berdua terlaksana dan kami cukup gembira akhirnya dapat berpindah ke rumah baru,”

Dalam pada itu, Zizan memberitahu walaupun mereka berdua gemarkan konsep moden tetapi isterinya menyerahkan kerja-kerja tersebut kepadanya.

“Isteri sentiasa sibuk dengan kerjayanya dan saya pula jika tiada sebarang penggambaran akan menghabiskan masa untuk menghias rumah,” katanya.

Sementara itu, Zizan berkata, jika tiada aral melintang dia dan isteri ingin mengadakan buat sahabat dan rakan media dalam masa terdekat ini.

“Dulu rumah di Kota Damansara tidak begitu selesa untuk menjemput rakan-rakan datang ke rumah. Jadi tahun ini kami suami isteri berhasrat untuk menjemput sahabat handai dan rakan media dalam sebuah majlis rumah terbuka,” ujarnya.

Bercerita tentang perkembangan terbarunya Zizan berkata dia sedang meneliti beberapa tawaran lakonan dan menjangkakan akan kembali sibuk di lokasi penggambaran selepas Syawal.

Zizan Nin
______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
p/s: please leave our comments also
tolong komen sekali ye post ini
______________________________________________________

Berita or News Designed by Copyright © 2014

Theme images by blue_baron. Powered by Blogger.