Latest News

(40 GAMBAR)Majlis Persandingan Farid Kamil & Diana Danielle Daripada BlissCandid

Abang Nara saja nak biar korang tertunggu-tunggu gambar-gambar hi res majlis persandingan Farid Kamil dan Diana Danielle. Mesti ramai yang dah tak sabar kan? Abang Nara rasa mesti ada yang refresh selang 5 saat menanti gambar-gambar ini.
gambar sanding
Farid Kamil tampil kacak bergaya dengan pakaian PDRM. Sementara itu Diana Danielle tampak semakin berseri-seri dengan kehamilan 5 minggu. Abang Nara paling suka gambar pasangan ini tiba dengan kereta kuda. Nampak awesome dan gah sangat-sangat.
gambar sanding
Lagi 38 keping gambar majlis persandingan Farid Kamil dan Diana Danielle dengan membaca entri ini sepenuhnya. Sila LIKE Facebook BlissCandid yang sudi berkongsikan gambar-gambar ini dengan pembaca BeautifulNara.

gambar sanding gambar sanding gambar sanding gambar sanding gambar sanding gambar sanding gambar sanding gambar sanding gambar sanding gambar sanding gambar sanding gambar sanding gambar sanding gambar sanding gambar sanding gambar sanding gambar sanding gambar sanding gambar sanding gambar sanding gambar sanding gambar sanding gambar sanding gambar sanding gambar sanding gambar sanding gambar sanding gambar sanding gambar sanding gambar sanding gambar sanding gambar sanding gambar sanding gambar sanding gambar sanding gambar sanding gambar sanding gambar sanding
______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
p/s: please leave our comments also
tolong komen sekali ye post ini
______________________________________________________

No comments:

Post a Comment

Berita Sensasi Designed by Copyright © 2014

Theme images by Bim. Powered by Blogger.