Latest News

Saya Tak Pernah Bercinta Dengan Rita Rudaini – Fauzi Nawawi

Ini satu kenyataan yang pastinya dapat menghuraikan pertanyaan banyak pihak. Ramai yang tertanya-tanya punca sebenar Rita Rudaini tidak mahu Fauzi Nawawi ada dalam apa jua penggambaran yang melibatkan dirinya.
rita dan fauzi
Sehinggakan ada suara-suara menyatakan yang Fauzi pernah bercinta dengan Rita suatu ketika dahulu. Namun hari ini menerusi Mstar Online, Fauzi Nawawi menafikan perkara tersebut sekeras-kerasnya:-
Saya tak pernah kacau, bercinta mahupun menjalinkan hubungan cinta tiga segi dengan Rita semasa dia belum kahwin dulu. Selepas insiden pergaduhan mereka (Rita dan Lisdawati), saya berkahwin dengan Lisda dan kami bahagia sehingga sekarang dan bagaimana pula dengan rumah tangga Rita?
fuzzu
Ayat terakhir daripada Fauzi Nawawi itu memang boleh buat Rita Rudaini terbakar jiwa raga. Tambah menarik apabila Fauzi Nawawi mengakui dirinya bangga sering dikaitkan dengan ramai wanita walaupun sudah berusia 40 tahun dan berstatus ayah.
Ya… saya begitu berbangga apabila dikaitkan dengan ramai wanita walaupun saya sudah berkahwin dan mempunyai anak. Walaupun saya agak bosan dengan kontroversi itu, ia bermakna sebagai seorang lelaki, saya sebenarnya masih lagi laku.
Diharapkan agar Fauzi Nawawi hanya berbangga dan tidak pula berhasrat untuk menambah bilangan isteri. Kang tak pasal-pasal mengamuk pulak isteri anda. Jangan marah ye. Gurau-gurau je. Apa pun semoga hubungan Fauzi Nawawi sekeluarga akan bertambah mesra selepas penafian percintaannya dengan Rita Rudaini ini.
______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
p/s: please leave our comments also
tolong komen sekali ye post ini
______________________________________________________

Berita or News Designed by Copyright © 2014

Theme images by blue_baron. Powered by Blogger.