Latest News

Nazmi Faiz Pulang Ke Malaysia Bukan Kerana Tengku Fiella


Minggu ini nama Nazmi Faiz memang menjadi sebutan. Isnin lepas Nazmi telah mencipta kejutan apabila tweet tentang bekas temani wanitanya, Tengku Norshufilla atau lebih dikenali dengan nama Tengku Fiella, mendakwa wanita itu ada hubungan dengan Aidil Zafuan. Nazmi telah memadam tweets tersebut dan meminta maaf dari Aidil Zafuan yang menafikan dakwaan tersebut.

Semalam Nazmi telah pulang ke Malaysia, bagaimana pun,kepulangannya tidak diketahui oleh Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM). Dia dikatakan akan bermain untuk Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor (PKNS) dan menandatangani kontrak dengan mereka hari ini dan bukan lagi dengan pasukan Portugal, S.C. Beira Mar.
Kosmo! hari ini melaporkan yang bapa Nazmi, Mansor Mustapha menafikan kepulangan Nazmi ialah kerana masalah peribadinya, oleh itu, ia tidak kena mengena dengan Tengku Fiella.
Buat masa ini saya tidak dapat mengulas lanjut mengenai apa sebenarnya yang berlaku kerana perlu merujuk kepada ejen Nazmi (Marco Guimaraes) dan FAM (Persatuan Bola Sepak Malaysia) terlebih dulu.
Ketika ini, emosi Nazmi berada dalam keadaan stabil dan telah berada di Malaysia bersama keluarga.
Insya-Allah, satu sidang akhbar akan diadakan dalam masa terdekat seawal-awalnya Isnin ini.
Sebelum ini,Tengku Fiella juga menafikan dakwaan Nazmi, dan mendakwa tidak kenal Aidil Zafuan. Dia turut menambah Nazmi tweet begitu kerana sikapnya yang kuat cemburu dan Fiella tidak melayan panggilan-panggilan yang dibuatnya.
Fiella turut mendakwa, ia juga boleh jadi kerana Nazmi mempunyai masalah kerana tertekan dengan tanggungjawabnya di Portugal.
Lokasi sebenar Nazmi Faiz ketika ini juga dirahsiakan oleh keluarganya, yang mendakwa semuanya akan diperjelaskan dalam sidang akhbar yang telah dirancang.

______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
p/s: please leave our comments also
tolong komen sekali ye post ini
______________________________________________________

Berita or News Designed by Copyright © 2014

Theme images by blue_baron. Powered by Blogger.