Latest News

Keith Foo Nafi Putus Cinta Dengan Aktres Indonesia Kerana Nur Fathia


Mungkin ramai yang telah mengenali Keith Foo, pelakon berbangsa cina kelahiran Negeri Sembilan yang juga merupakan pelakon yang terkenal di Indonesia. Kebelakangan ini Keith banyak menumpukan untuk membina kerjaya di Malaysia dan kemahirannya berbahasa Indonesia membolehkan dia membawa watak lelaki seberang dengan baik.
Sejak sekian lama juga Keith diketahui bercinta dengan pelakon Indonesia Tyas Mirasih, namun baru-baru ini hubungan cinta mereka telah putus. Ada yang menyatakan terdapat seorang pelakon lelaki Malaysia yang merapati Tyas waktu aktres Indonesia itu bekerja di Malaysia baru-baru ini, dan ada juga desas-desus yang menyatakan Keith berpisah dengan Tyas kerana Nur Fathia, yang berlakon dengannya dalam drama ‘Dalam Setiap Sujud’ yang ditayangkan di TV9. Fathia juga dikatakan telah menolak lamaran cinta seorang kerabat diraja kerana sukakan Keith.

Bagaimanapun, Keith menafikan dakwaan itu, dan menganggap gosip sebagai lumrah dunia artis.
Fathia seorang wanita yang berbakat dan cantik tetapi itu tidak bererti kami bercinta kerana hubungan itu sekadar kawan sahaja.
Besar kemungkinan Keith akan berjaya mencipta nama di Malaysia yang merupakan tanahairnya, namun ingin sekali kami menyaksikan dia membawa watak lelaki Malaysia. Takkan nak bawa watak lelaki seberang saja, tak gitu?
Tambahan pula Keith ada rupa dan bakat dalam bidang lakonan. Keith ada menyatakan yang dia tidak memikirkan tentang teman wanita dan mahu menumpukan sepenuh perhatian pada kerjayanya yang baru bertapak di Malaysia.
Namun mengenai Fathia, kalau dua-dua single, nak berpacaran pun apa salahnya ya tak? Kredit info pada mStar Online. Lagi empat gambar Keith dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar pada Twitter Keith Foo.


______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
p/s: please leave our comments also
tolong komen sekali ye post ini
______________________________________________________

Berita or News Designed by Copyright © 2014

Theme images by blue_baron. Powered by Blogger.