Latest News

Ammar Alfian Tayang Gambar Badan Sasa Untuk Mencari Pelanggan

Wow. Untunglah badan ketak-ketak ada 6 packs. Nak upload kat Facebook pun tak ada rasa malu. Kalau Abang Nara yang buncit ini pasti segan nak tunjuk gambar body. Namun korang jangan salah sangka, Ammar Alfian tunjukkan badannya yang sasa adalah untuk mencari pelanggan kerana dia kini merupakan jurulatih gim peribadi.
ammar alfianKata Ammar kepada Mstar Online:-
Saya bukannya tunjuk foto lucah pun tetapi foto-foto itu adalah aktiviti saya ketika menjalani latihan di gim dan kemudiannya, kejayaan hasil usaha saya itu, saya wajar kongsi dengan sesiapa sahaja. Diharap orang ramai tidak salah faham dengan foto-foto tersebut
Ini memang satu teknik “marketing” yang bagus daripada Ammar Alfian. Orang akan lebih percaya kepada mereka yang boleh menunjukkan hasil berbanding dengan mereka yang sekadar bercakap kosong. Abang Nara percaya ramai yang mahukan khidmat Ammar. Diharap jangan sampai ada golongan wanita tertentu yang mahukan “khidmat lain” daripada Ammar sudahlah. Hehehe.
______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
______________________________________________________

No comments:

Post a Comment

Berita Sensasi Designed by Copyright © 2014

Theme images by Bim. Powered by Blogger.