Latest News

Izara Aishah Sudah Putus Cinta, Yabedabedu!!!

Yabedabedu!!! Marilah kita (jejaka bujang sahaja) melompat kegembiraan kerana si cantik manis, menawan jelita iaitu Izara Aishah kini sudah pun kembali solo. Inilah peluang dan masanya untuk anda mencuri hati pelakon jelita ini. Orang kata, wanita paling “fragile” di saat awal-awal perpisahan dengan kekasih hati. Mudah jatuh cinta kalau ada yang pandai menjaga hati dan mengambil berat. Tak gitu?
izara aishah putus cinta
Patutlah timbul desas-desus hubungan cinta antara Izara Aishah dan Adib Khalid sejak kebelakangan ini. Kalau Abang Nara jadi Adib, memang takkan lepaskan peluang ini. Orang dah “single” kot. Cantik pulak tue. Takkan nak lepaskan peluang. Namun Izara mengakui antara dirinya dan Adib hanyalah kawan. Kata Izara:-
Ya, kami sudah putus cuma saya tidak mahu komen lanjut. Yang berlalu biarlah berlalu. Saya sudah lama kenal Adib dan kebelakangan ini saya selalu keluar dengan kawan lama termasuklah Adib. Memandangkan beliau cukup popular dan dikenali, maka tidak hairanlah ada pihak yang cuba ada adakan cerita yang tidak betul,
izara aishah putus cinta
Kalau Adib taknak, ramai lagi rasanya yang sanggup berjuang merebut cinta Izara. Hehehe. Terasa nak join jugak namun cinta ini terhadap isteri tetap kukuh walaupun Izara di depan mata. Hehehe. Jadi kepada anda yang rasa layak dan mahukan ber”awek”kkan Izara Aishah, persiapkan diri dan mulakanlah langkah mengorat anda. Good luck!!!
______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
______________________________________________________

No comments:

Post a Comment

Berita Sensasi Designed by Copyright © 2014

Theme images by Bim. Powered by Blogger.