Latest News

Ana Dahlia Juga Sudah Berhijab?

Ana Dahlia ini memang cantik orangnya di mata Abang Nara. Wajahnya redup, menenangkan dan memang sedap mata memandang. Agak sedih juga kerana perkahwinannya yang terdahulu tidak berkekalan. Walaupun menafikan sedang bercinta dengan Ubai Zulkiflee, wajah gembira Ana Dahlia setiap kali berada di sisi jejaka ini membayangkan betapa bahagianya diri Ana.
ana dahli abertudung
Kecantikan dan kemanisan Ana Dahlia semakin bertambah apabila sejak kebelakangan ini kesemua gambar yang dikongsi menerusi Instagramnya menunjukkan dirinya bertudung dan menutup aurat sepenuhnya. Nampak macam gadis form 5 pulak. Memang muka budak-budak sungguh. Beruntunglah mana-mana lelaki yang dapat memperisterikan Ana. Muka awet muda sampai bila-bila kot.
ana dahli abertudung
Walaupun kini tampil dengan imej bertudung, tidak dapat dipastikan pula sama ada Ana Dahlia sudah berhijab sepenuhnya atau sekadar menghormati bulan Ramadhan. Sama-samalah kita nantikan penjelasan daripada Ana sendiri. Lagi beberapa gambar Ana Dahlia bertudung dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

ana dahli abertudung
ana dahli abertudung
ana dahli abertudung
ana dahli abertudung
______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
______________________________________________________

Berita or News Designed by Copyright © 2014

Theme images by blue_baron. Powered by Blogger.