Latest News

Komen Artis Mengenai Gadis Amuk Peugeot


Percaya atau tidak #CDM25 kini sudah jadi trending di laman Twitter!


Okaylah. Bagi mereka yang ketinggalan, video seorang gadis mengamuk sakan kerana keretanya dilanggar kini telah mencetuskan kemarahan para netizens. Mana taknya, siap hempuk kereta orang dengan steering lock lagi!
Dek kerana itu, para selebriti turut meluahkan ketidakpuasan hati mereka terhadap gadis tersebut yang dipercayai merupakan seorang pengusaha butik pengantin. Ha...apa kata mereka agaknya ya?


Paling menarik sekali, Misha Omar menggunakan laman Instagramnya sebagai medium untuk meluahkan ketidakpuasan hatinya terhadap kebiadaban gadis tersebut.
Selain itu,  Harith Iskander dan Fizo Omar turut menyelar tindakan gadis itu yang dilihat turut membangkitkan sentimen perkauman.
Bak kata pepatah, terlajak perahu boleh diundur, terlajak kata, famous lah satu Malaysia. Diharapkan gadis ini bakal membuat permohonan maaf kepada uncle yang cool itu.
Al-maklumlah, profil dirinya sedang diselidik sehingga ke akar umbi oleh para netizens sekarang ni. Silap haribulan, alamat rumah pun mereka boleh trace tau!  Eh. Sebelum itu, nah sindiran palinghalusss buat si road bully daripada Ryzal Jaafar.
______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
______________________________________________________

Berita or News Designed by Copyright © 2014

Theme images by blue_baron. Powered by Blogger.