Latest News

Pemimpin & Rakan Selebriti Ucap Takziah Atas Pemergian Sharifah Aini

Sesungguhnya berita pemergian Datuk Sharifah Aini buat selama-lamanya amat mengejutkan rakyat Malaysia. Menurut Astro Awani, jenazah Allahyarham disembahyang 2 kali di Masjid Taman Tun Dr Ismail kerana terlalu ramai yang datang untuk memberi penghormatan terakhir kepada Biduanita Negara ini. Allahyarham akan dikebumikan selepas solat Zuhur nanti di Taman Perkuburan Bukit Kiara.
sharifah aini meninggal duniaAntara rakan artis yang hadir ke Masjid TTDI ialah Chef Wan, Datuk Siti Nurhaliza, Hail Amir, DJ Dave, Zaiton Sameon, Hattan dan ramai lagi. Turut hadir ialah Menteri Komunikasi dan Multimedia, Dato’ Sri Ahmad Shabery Cheek. Sementara itu di laman sosial, Perdana Menteri Malaysia, Najib Razak turut sama mengucapkan takziah atas pemergian Sharifah Aini.
najib razak
Berikut ialah beberapa ucapan takziah para selebriti lain dan juga pemimpin tempatan:-
najib razaknajib razaknajib razaknajib razaknajib razak
najib razak
najib razak
najib razak
Semoga Allahyarham ditempatkan di kalangan orang yang beriman. Sesungguh pemergian beliau di bulan Ramadhan ini pastinya amat dirasai. Takziah diucapkan kepada ahli keluarga Allahyarham Sharifah Aini. Sesungguhnya negara kita telah kehilangan satu permata yang tidak ternilai harganya. Al-Fatihah.
______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
______________________________________________________

Berita or News Designed by Copyright © 2014

Theme images by blue_baron. Powered by Blogger.