Latest News

(TAHNIAH)Irma Hasmie Lahirkan Anak Kedua, Seorang ‘Baby Girl’

Alhamdulillah. Sepasang sudah anak kepada Irma Hasmie dan Redza Syah. Irma telah pun selamat melahirkan seorang bayi perempuan di Prince Court Medical Centre 18 Julai 2014. Kedua-dua ibu dan anak dilaporkan berada dalam keadaan stabil. Jutaan tahniah diucapkan kepada Irma dan Redza atas kehadiran anak kedua mereka. Mesti teruja sangat-sangat kan?
anak kedua irma hasmie
Sebelum ini Irma dan Redza Syah telah mempunyai seorang anak lelaki bernama Redza Syah Irfhan yang telah berusia 1 tahun. Nampaknya Irfhan dah jadi abang dan kena lebih macho lepas ini untuk menjaga adiknya. Hehehe. Daripada gambar di bawah, dah nampak gaya seorang abang dah. Hehe.
anak kedua irma hasmie
Suami Irma turut sama berkongsi gambar anak kedua mereka. Comel sangat-sangat. Macam emaknya.
anak kedua irma hasmie
Semoga si ‘baby girl’ akan membesar dengan sihat selepas ini. Tahniah Irma dan Redza Syah. Semoga dengan kehadiran si comel makin lengkap kehidupan sekeluarga anda. Tahniah.
______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
______________________________________________________

No comments:

Post a Comment

Berita Sensasi Designed by Copyright © 2014

Theme images by Bim. Powered by Blogger.