Latest News

Intan Ladyana Akhirnya Putus Juga Dengan Kamal Adli!Pelakon Intan Ladyana menjelaskan bahawa dia tidak ada lagi hubungan istimewa bersama sama dengan pelakon kacak Kamal Adli yang sebelum ini telah bercinta sejak tahun 2009 dan hampir 5 tahun hubungan tersebut telah termeterai.

Bertemunya di majlis sidang media Anugerah Lawak Warna 2014, dia dengan tenang menjawab bahawa dia kini kembali solo dan tidak mempunyai hubungan lagi dengan Kamal Adli.

“Kami sudah tidak ada apa-apa lagi. Hubungan ini berakhir sejak akhir Ramadan lagi,“ katanya.

Dia yang sebenarnya telah memberitahu bahawa keputusan untuk berpisah telah lama difikirkan dan kini telah rasminya dia putus. Baginya tidak ada jodoh antara mereka berdua. Punca kenapa hubungan mereka berantakan hanya mereka berdua sahaja yang mengetahuinya.

“Tak ada jodoh antara kami berdua. Kenapa kami buat keputusan ini saya tidak boleh beritahu”

Sementara itu, Intan secara berseloroh telah memberitahu selepas ini tidak akan ada lagi orang yang asyik bertanyakan tentang hubungannya lagi dan dengan itu dia berasa sedikit lega. Dalam perkembangan lain, Intan telah tercalon dalam kategori Pelakon Wanita Terbaik Komedi dalam filem menerusi lakonan dalam Adnan Sempit 3.
______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
______________________________________________________

Berita or News Designed by Copyright © 2014

Theme images by blue_baron. Powered by Blogger.