Latest News

(10 GAMBAR)Fasha Sandha Makin Berseri, ‘Baby Bump’ Jelas Kelihatan

Wah~~ Makin berseri-seri dan makin membesar perut Fasha Sandha. Comel sangat-sangat. Sekali tengok pun dah tau ini mesti ‘baby girl’. Tak sabar rasanya nak menunggu kelahiran anak kedua Fasha Sandha hasil perkawhinannya dengan Jejai ini. Mesti comel macam emaknya jugak.
fasha sandha
Berdasarkan pengalaman Abang Nara yang baru diberikan rezeki anak perempuan baru-baru ini, memang berbeza perangai anak lelaki dan perempuan. Yang paling menarik ialah ketika waktu tidur malam. Anak perempuan tidur lama sikit jadi wife Abang Nara tak perlu bangun selalu untuk menyusu. Paling penting, banyak baju-baju yang comel untuk baby girl. Rambang mata memilih masa pergi kedai. Hehehe.
fasha sandha
Suka Abang Nara tengok kebahagiaan Fasha Sandha sekeluarga. Semoga segalanya selamat sehingga hari kelahiran kelak. Semoga dipermudahkan ketika kelahiran bayi kedua ini. Sama-samalah kita doakan. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
______________________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
______________________________________________________________

Berita Sensasi Designed by Copyright © 2014

Theme images by blue_baron. Powered by Blogger.