Latest News

Mana Ada Saya Bercinta Dengan Awang Hitam – Zarina Anjoulie

Pak Hitam, Awang Hitam atau lelaki dari Afrika sememangnya semakin ramai di Malaysia ini. Kalau pergi area Cheras, Puchong dan beberapa tempat sekitar KL ini, memang dipenuhi dengan mereka yang berkulit hitam ini. Secara jujur, takut juga Abang Nara dibuatnya. Namun apa yang peliknya, ramai gadis Malaysia, terutamanya yang Melayu jatuh cinta dengan Awang Hitam ini. Hmmmm. Nak kata handsome tak jugak, mungkin ayat mereka power kot.
zarina anjoulie
Mungkin kerana saiz badannya yang agak besar berbanding gadis Melayu lain, Zarina Anjoulie baru-baru ini dikhabarkan sudah mempunyai kekasih berkulit hitam ini. Hmmmmmm. Pelik juga Abang Nara mendengarnya. Takkanlah gadis se’hot’ Zarina nie nak bercinta dengan lelaki Afrika. Banyak laki lelaki Melayu di luar sana yang mampu mencuri hati Zarina. Nasib baik pelakon ini dah menafikan gosip tersebut. Kata Zarina:-
Saya pun tak faham…Angin tak ada, ribut tak ada tahu-tahu orang kata saya bercinta dengan ‘Pak Hitam’ (Negro). Tak cukup dengan itu, orang kata pula saya sudah berkahwin senyap-senyap dengan seorang Datuk. Benda tu semua tak masuk akal.
Macam ini lah…kalau betul saya dah kawin, mana suami saya? Siapa dia? Saya sendiri pun tak tahu saya dah ada suami. Ya, memang saya marah bila gosip tu keluar. Memang tak masuk akal langsung…Sudahlah saya tidak ada di Malaysia semasa gosip tu timbul.
Tak ke pelik tu…Ketika orang sibuk bercakap pasal kononnya saya bercinta dengan ‘Pak Hitam’ dan berkahwin secara senyap, saya berada di Indonesia atas urusan kerja. Saya sangat terkejut kerana kawan-kawan semua bertanya mengapa tidak menjemput mereka ke majlis perkahwinan saya
zarina
Jadi ini bermakna masih ada peluang untuk lelaki-lelaki Melayu di luar sana untuk mengorat Zarina Anjoulie. Pastikan Zarina menjadi milik anda. Jangan bagi can kat awang-awang hitam di luar sana mencuri hati si pelakon jelita ini. Nanti anda juga yang kecewa melihat Zarina berjalan di sisi seorang awang hitam. Mesti terbakar je rasa. Jadi marilah kita mengorat Zarina Anjoulie beramai-ramai. Come on!!!
______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
______________________________________________________

No comments:

Post a Comment

Berita Sensasi Designed by Copyright © 2014

Theme images by blue_baron. Powered by Blogger.