Latest News

(7 GAMBAR)Putri Raysha Jemaima, Anak Kedua Fasha Sandha & Jejai

Tomei, tomei, tomei. Tahun ini kebanyakan selebriti tempatan yang melahirkan anak telah dikurniakan dengan rezeki ‘baby girl’. Tentu mereka semua amat teruja kerana ‘baby girl’ ini lain macam sikit baju-baju dan perhiasan yang boleh dikenakan. Sebagai contoh, anak Abang Nara yang perempuan tue mesti ada ‘headband’ pergi ke mana-mana. Comel tak ingat. Pasti Fasha Sandha pun tak sabar nak menghias puterinya, Putri Raysha Jemaima kelak.
fasha sandha dan putri raysha
Fasha Sandha telah pun dibenarkan pulang ke rumah selepas melahirkan Putri Raysha di Prince Court Medical Centre. Oleh kerana Putri Raysha tak kena demam kuning, maka lebih cepatlah keluar. Nak kena ambil tips daripada Fasha nie sebab anak Abang Nara dua-dua kena kuning. Mungkin ada amalan pemakanan yang dilakukan oleh Fasha.
fasha sandha dan putri raysha
Apa pun menarik juga membaca nukilan Fasha mengenai anak sulung, Rayfal yang kelihatan cemburu dengan kehadiran Putri Raysha. Itu perkara biasa sebenarnya. Nanti lama-lama mesti jadi best friend. Semoga Putri Raysha membesar dengan sihat. Lagi beberapa gambar si comel ini dengan membaca artikel sepenuhnya.
fasha sandha dan putri raysha
fasha sandha dan putri raysha
fasha sandha dan putri raysha
fasha sandha dan putri raysha
fasha sandha dan putri raysha
______________________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
______________________________________________________________

No comments:

Post a Comment

Berita Sensasi Designed by Copyright © 2014

Theme images by Bim. Powered by Blogger.