Latest News

(TAHNIAH)Fizz Fairuz & Almy Nadia Bakal Timang Cahaya Mata Perempuan

Semalam selepas beberapa bulan tidak menonton Melodi, Abang Nara tertengok juga rancangan penuh sensasi tersebut. Fuh~~ Banyak kisah-kisah panas yang dipertontonkan. Namun hanya satu yang menarik perhatian Abang Nara. Tak lain tak bukan ialah jantina anak di dalam kandungan Almy Nadia yang kini sudah pun masuk bulan ke 8.
fizz fairuz dan almy nadia
Fizz Fairuz telah memaklumkan yang berdasarkan pemeriksaan dan ‘scanning’ yang dilakukan, mereka berdua bakal menimang cahaya mata perempuan. Alhamdulillah. Sebenarnya kalau bab-bab anak ini tak kisahlah anak lelaki ke anak perempuan, yang penting sihat tubuh badan. Tetapi kalau dah tahu awal senanglah sikit. Boleh buat persediaan apa yang patut. Nama pun boleh mula buat ‘shortlist’ dah.
fizz fairuz dan almy nadia
Tak sabar rasanya Abang Nara nak menatap wajah ‘baby girl’ hasil perkongsian hidup Fizz Fairuz dan Almy Nadia. Mesti comel macam emaknya. Diharap segalanya berjalan lancar sehingga ke hari kelahiran kelak. Semoga segalanya dipermudahkan buat Almy. Sama-samalah kita doakan. Amin.
______________________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
______________________________________________________________

No comments:

Post a Comment

Berita Sensasi Designed by Copyright © 2014

Theme images by blue_baron. Powered by Blogger.