Latest News

Bercumbu Di Pantai Sewaktu Puasa Dimaki Peminat


#” Lain kali kalau komen tu boleh mengundang orang marah atau org fikir tak de point jgn komen kalau lebih bagus jgn komen atau follow langsung”  antara ayat pedas Lana Nordin utk peminatnya yg dilabelkan sebagai keyboard warrior...

#Terbaru, Lana ada memuat naik video sweet & romantis meraikan hari jadi suaminya Daud Mckienzie di tepi pantai Huntington Beach, California melalui laman Instagram. Ada komen daripada salah seorang peminat yg membuatkan Lana kurang senang dgn teguran tersebut....

#Teguran itu mendorong Lana Nordin utk terus menempelak semula peminatnya itu dgn ayat pedas. Hurm, apa yg peminat dia dah buat sampai Lana naik angin ni? Jom sambung baca kat bawah...













Apasal Kalau Bulan Ramadan?

#Haaa..kaedahnya sbb ada org tegur bulan ni kan bulan Ramadhan. Bukan itu sahaja, ada lagi yg Lana sound ‘setepek’ dekat peminat ni...

#Kita sedia maklum bahawa Lana Nordin skrg berada di Los Angeles bagi meraikan Aidilfitri buat pertama kali bersama suaminya Daud Mckienzie di sana. Banyak benda yg dikongsikan, harap Lana Nordin dapat bersabar dgn dugaan sepanjang bulan Ramadhan ini....
______________________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
______________________________________________________________

No comments:

Post a Comment

Berita Sensasi Designed by Copyright © 2014

Theme images by blue_baron. Powered by Blogger.