Latest News

Panas !!! Akhirnya Terbongkar Sebab Kenapa Abby Dan Norman Terpaksa Berkahwin Tanpa Cinta

Setelah lama berdiam diri dari sebarang isu & kontroversi, kini Abby muncul kembali menarik perhatian orang ramai dgn memuatnaik caption gambar yg menimbulkan tanda tanya...
"Kitorang kahwin bukan sebab cinta sebenarnya. Sebab apa? Jeng!!!Jeng!!!Jeng!!!
"Tak tahulah En @NormanHakim_786 nak akui ke tak perkara ini. Tapi itulah dia yang sebenarnya...
"Panjang umur murah rezeki, dapat persetujuan En Norman, saya cerita nanti. Siap dengan gambar sekali sebagai bukti," katanya...
Tanpa angin tanpa ribut, tiba-tiba Abby throwback ke kenangan masa lalu dan secara terbuka mengakui bahawa dia dan Norman yang berkahwin suatu ketika dulu bukan kerana cinta.
Apa lagi yg hendak didedahkan oleh Abby kali ini???
Mendengar perkhabaran itu, netizen secara tidak langsungnya mengkritik Abby cuba 'mengali' semula cerita dari muzium...
"Motif nak gaji cerita dari muzium???Apsal tiba-tiba nak keluarkan isu ini pula? Cerita zaman Paleolitik pun nak diimbas kembali. Something wrong Abby ni," kata mereka.
Bagaimanapun, ada yg menasihatkan pengguna media sosial yang lain agar membiarkan saja tindakan Abby yang sukakan kontroversi dan dahagakan perhatian orang ramai...
______________________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
______________________________________________________________

No comments:

Post a Comment

Berita Sensasi Designed by Copyright © 2014

Theme images by blue_baron. Powered by Blogger.