Latest News

Johan As’ari Akui Sayang Nabila Huda Dan Enggan Label Hubungan Cinta


Memang kami puji sikap terbuka kedua dua belah pihak dalam isu ini apabila tidak lari daripada persoalan peminat dunia hiburan Malaysia yang tertanya tanya.

Jika sebelum ini Nabila Huda memberikan maklum balas mengakui hubungan beliau dengan Johan As’ari yang semakin akrab, kini giliran sang jejaka memberikan kenyataan.

Melalui mStar Online hari ini, Johan As’ari mengakui apa yang di’tulis melalui Twitter tempoh hari menggambarkan hubungan sebenar mereka yang akrab & saling menyayangi.

Namun, Johan As’ari enggan meletakkan status hubungan mereka sebagai bercinta tetapi tidak akan segan memberitahu kepada semua jika mereka ke peringkat seterusnya.

“Pada saya, cinta itu satu perasaan yang maha agung di mana ia akan muncul selepas akad nikah. Apa apa pun, siapa yang menjadi suami Nabila, dia’lah orang yang paling beruntung”

Ya, apa apa pun kita nantikan sahaja perkembangan kisah ‘cinta’ mereka berdua ini. Kalau di’lihat gaya, memang Johan As’ari ikhlas dalam hubungan bersama Nabila Huda. Kami doakan yang terbaik. Kahwin sila jemput.
sumber:rotikaya
______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
p/s: please leave our comments also
tolong komen sekali ye post ini
______________________________________________________

Berita Sensasi Designed by Copyright © 2014

Theme images by blue_baron. Powered by Blogger.