Latest News

Shila Amzah Jawab Tuduhan Mempersendakan Hijab

Atas desakan peminat, pelantun lagu ‘Patah Seribu’ Shila Amzah kembali mengaktifkan semula akuan Twitternya selepas mengambil keputusan untuk menutup akaun laman sosial tersebut, minggu lalu.

Ucapan Salam Aidilfitri 2012 dari Sharnaaz & Shila Amzah


Tidak menafikan timbul rasa bersalah terhadap peminat berhubung keputusan yang dibuatnya, Shila memberikan alasan kesibukkan hingga menyebabkan dia tidak sempat untuk melayan peminat di laman sosial ini.

Selain itu, Shila juga tidak menafikan keputusan yang dibuat berikutan cemuhan daripada penonton berikutan penampilannya yang tidak bertudung dalam program raya yang disiarkan sempena musim perayaan ini.

“Saya terima banyak teguran dan kritikan akibat penyiaran itu. Mungkin mereka tidak tahu rakaman itu dilakukan sebelum saya bertudung. Ramai yang menyalahkan saya dan menuduh saya bertudung itu hanya sekadar ‘hangat-hangat tahi ayam’. Malah ada yang menganggap saya mempersendakan hijab.

“Sejujurnya saya kecewa dan tertekan dengan apa yang berlaku. Namun saya tidak menyalahkan stesen televisyen dalam situasi ini. Walaupun saya cuba menyepikan diri seketika, namun saya sedar masih ada peminat yang menyokong saya dari belakang,” katanya yang akan berangkat ke Shanghai pada 31 Ogos ini bagi mewakili negara dalam pertandingan Asian Wave.

Shila Amzah
______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
p/s: please leave our comments also
tolong komen sekali ye post ini
______________________________________________________

Berita Sensasi Designed by Copyright © 2014

Theme images by blue_baron. Powered by Blogger.