Latest News

ROSYAM NOR BARU BELI KETE MCLAREN MP4-12 (5 FOTO)

salam 1 malaysia. korang nak tahu x ? , kali ini citer pasal pelakon, pengarah dan pemilik SUHAN Movies, Rosyam Nor beli kereta baru iaitu Mclaren Mp4-12. x sangka aku ramai gak artis2 kat malaysia ni kaya raya ,, kalau dah kaya tu ingat2 lah bayar zakat huhuhu.. citer ni pon aku dapat dari sumber carigold.com.. terkejut gak aku , sama ada cerita ni betul @ tak , itu aku x pasti . yang pasti foto rosyam nor ade kat situ ,, ok lah korang layan foto2 kat bawah , 




______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
p/s: please leave our comments also
tolong komen sekali ye post ini
______________________________________________________

Berita Sensasi Designed by Copyright © 2014

Theme images by blue_baron. Powered by Blogger.