Latest News

Amyza Aznan Disantau Oleh Rakan Baiknya Sendiri


Santau sememangnya sudah sinonim dengan masyarakat Melayu kita. Contoh yang selalu kita dengar ialah santau restoran pesaing supaya tak ada orang pergi makan kedainya. Dan jangan tak percaya, dunia artis Malaysia pun ada juga santau menyantau ini.
amyza aznan

Amyza Aznan menerusi Twitternya mendakwa yang dirinya telah disantau oleh rakan baiknya sendiri. Kata Amyza:-
Ya, akak terkena santau. Masa kena santau, akak asyik nak pengsan. Akak selalu kebas tangan kiri, leher seperti tercekik tulang dan jantung sempit. Akak buat pemeriksaan doktor semuanya OK. Akak tidak percaya ilmu sihir tapi apabila terkena pada diri sendiri, barulah akak percaya benda-benda ini wujud.
amyza aznan
Seram gila kan? Sememangnya kalau kena buatan orang ini pergi check doktor pun diorang takkan tahu apa yang terjadi. Yang misterinya, kenapa rakan baik Amyza sendiri nak santaukan dia? Macam-macam sungguh manusia ini kan? Kata Amyza lagi.
Orang yang menghantar santau kawan baik sendiri. Dulu, dia susah tiada pekerjaan, akak banyak bantu dia. Bila nama mula meletup, dia ingat akak ini pencabar dia! Sihir ni akan makan dirinya sendiri. Tujuan dia supaya akak tidak boleh bekerja. Kena santau dengan kawan wanita, orang dalam industri. Akak kenal baik dengannya. Muka sudahlah buruk, ditambah lagi dengan perangai buruk.
Aduh ~~ Kesian sungguh. Buat baik dibalas jahat. Memang tak mengenang budi sungguh kawan Amyza Aznan ini. Bersabarlah. Mungkin boleh cuba pergi buat rawatan Islam yang popular seperti yang dikendalikan oleh Ashraf Muslim. Mana tahu berkesan. Semoga Amyza cepat sembuh dan kembali berlakon semula.

______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
p/s: please leave our comments also
tolong komen sekali ye post ini
______________________________________________________

Berita Sensasi Designed by Copyright © 2014

Theme images by blue_baron. Powered by Blogger.