Latest News

Inilah Yang Sememangnya Dinantikan Oleh Anak Seni – Datuk Aznil Haji Nawawi

Kelmarin,  Datuk Seri Najib Razak telah mengadakan satu pertemuan dengan artis-artis Malaysia. Di dalam pertemuan tersebut, Najib telah menjanjikan pembelaan daripada segi pemilikan rumah PR1MA dan kad Diskaun Rakyat 1Malaysia(KDR1M) kepada golongan artis Malaysia.
najib artis

Salah seorang yang telah hadir ke majlis ini ialah Datuk Aznil Haji Nawawi. Sebelum ini, Datuk Aznil secara terbuka menerusi Twitter telah menyatakan sokongannya terhadap kepimpinan Datuk Seri Najib Razak. Menurut Paknil, pembelaan seperti ini sememangnya dinantikan oleh artis Malaysia. Kata Paknil menerusi Harian Metro:-
Tindakan pantas yang diambil Perdana Menteri menunjukkan beliau sangat prihatin terhadap anak seni seperti kami dan tahu keadaan serta keperitan dialami selain tidak mahu mengambil masa lama untuk menyelesaikannya. Kita anak seni seharusnya mengambil iktibar supaya tidak mempunyai fikiran kedua atau ketiga untuk meneruskan kesinambungan pemerintahan sedia ada sebab kita tidak tahu mungkin kuasa yang ingin mengambil alih kepimpinan tiada “track record” seperti ini. (Najib) sudah menunjukkan prestasinya dan tak perlu berfikir panjang, rekod bersih dan cepat inilah yang sememangnya dinanti anak seni.
paknil
Walaupun mendapat pelbagai kecaman di Twitter kerana menyatakan pendirian politiknya, Abang Nara respek dengan keberanian Paknil. Setiap orang mempunyai pendapat masing-masing. Inilah keindahan negara demokrasi. Yang penting, jangan lupa jalankan tanggungjawab keluar mengundi pada 5 Mei ini.
______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
p/s: please leave our comments also
tolong komen sekali ye post ini
______________________________________________________

Berita Sensasi Designed by Copyright © 2014

Theme images by blue_baron. Powered by Blogger.