Latest News

Mahali Antara Lelaki Yang Paling Rapat Dengan Saya – Tasha Shilla


Selepas ber”sayang-sayang” di Twitter baru-baru ini, Tasha Shilla tampil menerusi suratkhabar Kosmohari ini untuk menjelaskan hubungannya dengan pemain bola sepak, Mahali Jasuli. Pasti ramai yang tertanya-tanya kan?
tasha mahali

Menurut Tasha, Mahali adalah antara lelaki yang paling rapat dengan dirinya. Kata Tasha:-
Seperti apa yang disebut Mahali (kami dalam proses mengenali hati budi), saya juga akui memang kami sedang berkawan. Dia juga merupakan antara lelaki yang paling rapat kerana saya memang jenis suka berkawan. Hubungan rapat saya dengan dia tidak akan membuatkan hati sesiapa yang tersinggung kerana gosip dengan Datuk J sebelum ini adalah tidak benar.
tasha
Mengenai penggunaan perkataan “sayang”, Tasha memberitahu yang dia sememangnya menggunakan perkataan tersebut kepada peminatnya.
Memang di Twitter, saya akan panggil semua peminat-peminat dengan perkataan sayang. Itu tanda penghargaan saya kepada peminat. Mahali juga salah seorang peminat saya. Sebab itulah itu saya memanggil dia sebagai sayang. Saya memang menghargai dan gembira apabila mendapat tahu seorang pemain bola sepak berbakat seperti Mahali meminati lakonan saya
Abang Nara lepas ini nak cuba nasib bermain Twitter dengan Tasha Shilla pulak. Mana tahu dapat berbalas menggunakan kata ganti diri “sayang”. Mahu kena pelempang dengan bini Abang Nara kalau dia tahu. Hehehe. Semoga hubungan Tasha dan Mahali akan berkembang dan mana tahu, berkahwin satu hari kelak. Sama-sama kita doakan.

______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
p/s: please leave our comments also
tolong komen sekali ye post ini
______________________________________________________

Berita Sensasi Designed by Copyright © 2014

Theme images by blue_baron. Powered by Blogger.