Latest News

Saya Tolak Kalau Watak Ibu Ala-ala Orang Kampung – Zila Bakarin

Barulah Abang Nara faham kenapa kalau Zila Bakarin berlakon, mesti watak yang dibawanya sentiasa vogue, mekap tebal dan berbulu mata palsu. Rupa-rupanya Zila Bakarin hanya akan menerima watak yang membawakan imej ibu moden. Kalau ditawarkan watak ibu ala-ala kampung ini, pasti akan ditolak oleh Zila.
zila bakarin

Abang Nara tak kisah pun sebab setiap pelakon pasti ada watak yang mereka mahukan. Lagipun lakonan Zila Bakarin memang menjadi. Bagi jerlah watak apa pun. Confirm Zila boleh buat. Kata Zila menerusi Pancaindera semalam:-
Salahkah saya kalau mahu kelihatan sempurna daripada hujung rambut ke hujung kaki? Takkan saya nak nampak selekeh. Itu bukan cara saya. Bahkan saya sendiri yang mahu jadi ibu yang cantik kalau dapat tawaran berlakon. Saya tolak awal-awal kalau produksi mahu saya berperwatakan ibu ala-ala orang kampung. Kena pakai baju kurung, tudung kepala dan selekeh memanjang.
Saya mahu watak ibu yang moden, memakai baju cantik dan bermekap. Kalau kita lihat drama yang ditayangkan di Indonesia, semua watak-watak ibu digambarkan cantik. Mana ada yang selekeh atau buruk.

zila
Namun bagi Abang Nara, sekali sekala mainkan watak ibu ala-ala kekampungan pun apa salahnya. Bolehlah pelbagaikan watak. Tak adalah orang bosan melihat Zila Bakarin memainkan watak yang sama. Apa kata Zila cuba berlakon ibu ala-ala kampung tapi yang vogue punya. Confirm meletup kan? Hehehe.
______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
p/s: please leave our comments also
tolong komen sekali ye post ini
______________________________________________________

Berita Sensasi Designed by Copyright © 2014

Theme images by blue_baron. Powered by Blogger.