Latest News

(11 GAMBAR)Nurul Wahab Perkenalkan Anaknya, Zachary Depp

Comelnya. Besar sungguh mata anak Nurul Wahab yang diberi nama Zachary Depp ini. Abang Nara suka nama tersebut. Menerusi laman blognya, Nurul memberitahu antara makna Zachary ialah amanah dan religious. Semoga Zachary membesar dan menjadi seperti apa yang dimaksudkan oleh namanya.
zachary depp
Abang Nara tersenyum simpul apabila membaca kisah di sebalik Zachary ini. Kelakar pun ada jugak. Tulis Nurul di blognya:-
Adalah sorang mamat ni. Senior aku. Bukan main putih dan handsome orangnya. Pendiam tapi rock! Aku suka melihatnya. Crush aku masa tu lah… Hehehe.. (Jangan bagitahu Eric okay.. Dia tak tahu! Hahhaha) Jadi, masa tu terus suka dengan nama Zachary. Tak sangka pula boleh ingat nama tu masa aku mengandungkan Baby Z. Aku simpan niat nak namakan anak kedua aku ni dengan nama tu andainya lelaki. Sekali, memang dah rezeki aku nak dapat baby boy.
zachary depp
Comel bukan? Hehehe. Lagi beberapa keping gambar Zachary Depp dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Anda juga boleh ke laman blog Nurul Wahab untuk membaca tulisannya.
zachary depp
zachary deppzachary deppzachary depp
zachary deppzachary deppzachary deppzachary deppzachary depp
______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
______________________________________________________

Berita Sensasi Designed by Copyright © 2014

Theme images by blue_baron. Powered by Blogger.