Latest News

Lisa Surihani Semakin Lantang

TIDAK dinafikan media sosial seperti Facebook dan Instagram memberi kelebihan buat golongan anak seni mendekatkan diri kepada peminatnya.

Namun dalam kebaikan itu, ada juga terselit perkara negatif yang mungkin mendatangkan kesan buruk buat kerjaya seseorang artis.

Bagi pelakon cantik, Lisa Surihani, pengaruh media sosial ini bagaimanapun boleh dikawal dan ia bergantung pada mereka yang menggunakannya.

“Sebenarnya saya sendiri sebelum memuat naik gambar atau video dalam akaun Instagram akan berfikir banyak kali kerana saya memang tidak mahu mendatangkan sebarang masalah.

“Saya perlu menjaga nama baik keluarga dan suami. Kalau boleh memang saya mahu elakkan berlakunya perkara seperti ini.

“Tapi itu bukan bermakna saya menilai pengguna media sosial yang lain. Itu semua terpulang pada cara masing-masing,” katanya ketika ditemui pada Majlis Berbuka Puasa bersama Astro, baru-baru ini.Dalam pada itu, Lisa menafikan dakwaan yang mengatakan dia kini lebih lantang memberi respons pada komen-komen peminat memandangkan jumlah pengikut di akaunnya cukup tinggi.

“Saya tidak pernah berniat dan tidak terfikir untuk mendapatkan pengikut yang ramai malah saya buka akaun Instagram pun kerana ikut ‘trend’ sahaja.

“Siapa suka boleh ‘follow’ dan kalau tidak, saya tidak paksa.

“Dari dulu hingga sekarang saya memang seorang yang ‘transparent’. Apa yang saya muat naik dalam akaun itu adalah sifat saya dan ia tidak berubah mengikut jumlah ‘follower’ seperti yang dikatakan,” jelasnya.

______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
______________________________________________________

Berita Sensasi Designed by Copyright © 2014

Theme images by blue_baron. Powered by Blogger.