Latest News

Adlin Aman Ramli Kritik Kepimpinan Zed Zaidi Selaku Presiden SENIMAN

Pergh~~~ Sekali-sekala Adlin Aman Ramlie meluahkan isi hatinya memang panas jadinya. Kalau sebelum ini kritikan terhadap gaya pemakaian tudung Aina Mentor Legend dibantah orang ramai, kali ini teguran Adlin terhadap Zed Zaidi pastinya mendapat sokongan banyak pihak. Memang pedas kritikan-kritikan yang dilemparkan terhadap Presiden SENIMAN ini. Kalau Abang Nara jadi Zed Zaidi, memang berdesing telinga dibuatnya.
adlin aman ramli
Tambah menarik, segala kecelaruan yang sedang berlaku di dalam SENIMAN juga telah dibongkar oleh Adlin. Kalau tak silap, Adlin merupakan juruaudit persatuan ini. Jadi memang layak untuk Adlin bercakap sebegini kerana pasti Adlin tahu apa yang sebenarnya terjadi. Ini antara kritikan oleh Adlin yang ditulis menerusi akaun Twitternya.
adlin aman ramli
adlin aman ramli
adlin aman ramli
adlin aman ramli
Memang pedih. Namun ada betulnya kritikan-kritikan yang dilemparkan oleh Adlin ini. Namun pastinya Zed Zaidi akan muncul dengan jawapannya tersendiri. Bak kata Adlin, ahli SENIMAN yang mengundi untuk jadikan Zed Presiden SENIMAN, jadi nak tak naklah kena akur dengan pilihan. Mungkin selepas ini anda boleh berfikir dengan lebih mendalam sebelum mengundi. Apa pun, diharap kemelut SENIMAN dapat diselesaikan secepat mungkin. Agak pelik apabila persatuan yang sepatutnya memperjuangkan artis sebaliknya bergaduh sesama mereka. Hmmmmm.
______________________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
______________________________________________________________

Berita Sensasi Designed by Copyright © 2014

Theme images by blue_baron. Powered by Blogger.