Latest News

10 Foto: Siti Nurhaliza Comel Berpakaian Seperti Ketua Pengawas

Pada hari Sabtu yang lalu, kelab peminat Sitizone telah menyambut ulangtahun ke 11 penubuhan mereka dan tentu sekali penyanyi pujaan mereka Datuk Siti Nurhaliza turut memeriahkan acara tersebut.
Dengan tema Back To School, ramai yang memuji kecomelan Datuk Siti Nurhaliza yang tampil serba lengkap dalam persalinan biru seperti seorang ketua pengawas. Turut hadir dalam majlis tersebut adalah suami tercinta Datuk Khalid Mohd Jiwa.
Kami tidak mahu berkata banyak dan menyertakan beberapa foto Datuk Siti Nurhaliza ketika acara tersebut:
Sumber foto: Hafizatanpictures
Macam mana? Comel tak Tok Ti dalam baju sekolah. Mesti ramai yang tidak boleh lupa senyuman manis beliau kan. Hehe
______________________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
______________________________________________________________

Berita Sensasi Designed by Copyright © 2014

Theme images by blue_baron. Powered by Blogger.