Latest News

Mr Os Masih Hidup Minta Peminat Doakan Kesihatannya

Semalam, rakyat Malaysia telah dikejutkan dengan berita kononnya pelawak terkenal Mr Os sudah meninggal dunia. Berita tersebut mula tersebar di laman sosial Twitter, bagaimanapun beberapa pihak merasa sangsi dengan khabar tersebut kerana akhbar Berita Harian baru sahaja melaporkan bahawa Mr Os masih lagi dalam keadaan baik selepas menjalani pembedahan Tonsil.
Mr Os  kini semakin pulih dan sihat selepas hampir 8 hari dimasukkan ke Hospital Selayang dan masih lagi berehat dalam melakukan pekerjaan.
Saya telah dimasukan ke hospital selama lapan hari untuk lakukan pembedahan atas masalah kesihatan yang dialami. Kesihatan saya kian beransur pulih selepas keluar dari hospital dan kini masih lagi berehat daripada melakukan sebarang aktiviti luar supaya penyakit itu benar-benar pulih.
Tambah Mr Os lagi, beliau harus mendapatkan rawatan susulan daripada hospital lain kerana setiap daripadanya mempunyai kepakaran yang berbeza. Pada masa yang sama, beliau berharap peminat mendoakan kesihatan beliau dan kembali sihat.
Saya harap peminat di luar sana dapat sama-sama mendoakan kesejahteraan saya agar saya kembali sihat dan dapat melakukan aktiviti harian seperti biasa.
Siapalah yang mulakan gosip Mr Os dah meninggal ni? Sengaja cari perhatian ke apa? Apa perasaan anda, rasa bangga bila orang ramai mula kecoh. Janganlah gunakan media sosial untuk menyebar berita palsu.
Sumber Berita: mStar Online
______________________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
______________________________________________________________

Berita Sensasi Designed by Copyright © 2014

Theme images by blue_baron. Powered by Blogger.