Latest News

Pelawak Populor Perdaya Gadis, Mesej "Pancing" Gambar BogelLadylista - Di zaman sekarang yang serba canggih ini, bermacam-macam aplikasi boleh didapati untuk memudahkan pengguna menghantar mesej, gambar serta membuat panggilan video. Kita mungkin selalu saja membaca berita-berita penyalahgunaan aplikasi seperti Whatapps atau Wechat untuk "mesej lucah" dikalangan remaja hingga ke golongan berumur.
Semalam melalui keratan akhbar tempatan, seorang pelawak tanahair menjadi bualan ramai apabila dikatakan menghantar mesej lucah pada gadis dan meminta gambar bogel gadis berkenaan.

Pelawak tersebut telah mengirim gambar anu nya melalui Whatapps dan mungkin mengharapkan gadis berkenaan membalas semula dengan aksi yang sama. Dari mesej berkenaan jelas pelawak itu bersungguh-sungguh "memancing" gambar anu gadis  tersebut dan Ladylista yakin ini bukan satu "lawak" atau "gurauan". 


Sehingga kini masih menjadi tanda tanya siapakah pelawak yang dimaksudkan itu. Siapa lah agaknya?______________________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
______________________________________________________________

Berita Sensasi Designed by Copyright © 2014

Theme images by blue_baron. Powered by Blogger.