Latest News

RAHSIA 21 TAHUN – ZARINA ZAINUDDIN AKHIRNYA DEDAH WAJAH SUAMI & MADU

Setelah ditangguhkan kerana banjir, kini pelakon Zarina Zainuddin tampil mendedahkan wajah suami dan madunya yang hampir 21 tahun dirahsiakan. Nah… sekarang barulah tiada rahsia lagi! Heh. Untuk makluman, suami Zarina bernama Datuk Seri Dr. Abdul Raihan Wan Jaafar dan mereka nikah ketika usia Zarina 22 tahun. Seperti yang kita sedia maklum, Zarina merupakan isteri kedua kepada Datuk Seri Dr. Abdul Raihan dan madunya bernama Datin Seri Noorhasimah Mohd. Noor.
Rahsia 21 Tahun - Zarina Zainuddin Akhirnya Dedah Wajah Suami & Madu
Rahsia 21 Tahun – Zarina Zainuddin Akhirnya Dedah Wajah Suami & Madu
Menurut Zarina, sebelum hasratnya yang ingin berkahwin dengan Datuk Seri Dr. Abdul Raihan, dia sendiri telah pergi meminta izin daripada isteri pertamanya.
“Berlaku salah faham tentang hasrat saya untuk berpoligami apabila saya sendiri yang meminta kebenaran berkahwin daripada Noorhashimah pada peringkat awal dulu. Apabila Datin Seri terima, saya bersyukur dan pada waktu itu saya berjanji untuk menjadi madu dan isteri yang baik. “Alhamdulillah mereka memahami kerjaya saya yang terdedah dengan publisiti. Syaratnya saya tidak membabitkan mereka berdua.Saya bersyukur dapat bermadu dengan Noorhashimah yang banyak mengajar saya cara berniaga,” ujar Zarina Zainuddin dipetik sebagai berkata. Tahniah Zarina kerana berterus-terang!
Sumber : My Artis
______________________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
______________________________________________________________

Berita Sensasi Designed by Copyright © 2014

Theme images by blue_baron. Powered by Blogger.