Latest News

“Masih Gila Seks Lagi Ka?”- Wak Doyok Bermaksiat Di Melbourne. Ish!


Baru-baru ini timbul desas-desus bahawa ikon Malaysia yang disegani, Wak Doyok didakwa mempunyai nafsu terhadap kaum sejenis, ataupun lebih mudah dipanggil gay!

Namun, hari ini nampaknya Wak Doyok telah bertindak untuk memuatnaik komen yang mendakwanya sebagai gila seks dan melakukan maksiat di Sydney. Amboi, melampaunya tuduhan!
Pagi-pagi dah sarap comment macam ni.  apa korang rasa bila kena macam ni? 

#AkuBukanMarahNasihat #Melbourne #Australia #OrangAussieCakapIDontCare #AkuYangPergiAussieKoYangPanas #TakSemuaMelayuMacamIni #AkuCukupPantangDahLamaSaboNakSekaliLepasGGeramBaruPuas #DahMerdekaLah58Tahun #JanganDengkiBoleh #MacamManaMelayuNakMaju #JanganMulutLongkang #CakapBiarBeradap #HormatOrang #RespactOrangSikit #BuangHasadDengki #SalingBantuMemBantu #KitaSeBangsa #IniLahMelayuNasibAkuJoWo #SuDahSudahLah #JanganSakitkanHatiOrang #CubaKenaKatAdikKoMacamTu #JanganBuatFitnah #JanganBurukSangkaDekatOrangBoleh #TengokDiriSendiriDuluElokKeTidak #TakBolehTengokOrangBerjayaSikit #KoIngatAkuSebayaKoAkuDahSebayaBapakKoLah #AkuDudukAussieKerjaLahBuatAmpayer #KoIngatAkuTakBacaComment #HastagMelepaskanGeram #KBaii
Ha, kan dah kena ‘smash’ dengan Wak Doyok. Biasalah, bila dah berjaya, mesti ramai haters kan.
______________________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
______________________________________________________________

Berita Sensasi Designed by Copyright © 2014

Theme images by blue_baron. Powered by Blogger.