Latest News

Saya Kini Single But Not Available – Yuna

Tekaan seorang peminat tentang keretakan hubungan Yuna dan Qi akhirnya telah pun disahkan oleh empunya badan semalam semasa press conference Yuna Homecoming Concert. Walaupun sebelum ini Qi memberitahu yang mereka masih bersama, Yuna sebaliknya mengesahkan yang dirinya kini single but not available.
yuna putus dengan qi
Bercakap kepada wartawan Malaysian Digest, Yuna memberitahu yang jarak jauh adalah punca utama mereka berdua berpisah. Namun kepada peminat Yuna dan Qi, anda janganlah risau sangat. Perpisahan ini lebih bersifat sementara. Kata Yuna:-
Saya dan Qi sekarang… senang kata kami taking a break. Tapi kami masih berkawan baik. Keputusan ni kami buat bersama, memandang saya sibuk dan terpaksa tinggal di Amerika. Dia pula di sini. Jadi kami rasa sukar untuk meneruskan perhubungan ni. Apa yang penting sekarang, kami fokus pada kerjaya. Saya ada matlamat saya dan banyak lagi impian yang saya belum capai. Dia juga ada arah tuju dia dalam apa yang dia buat sekarang. Pada saya, hubungan cinta bukan lagi pilihan. Jadi biarlah..
Kata orang, kalau ada jodoh, takkan ke mana. Bagus juga kedua-duanya menumpukan perhatian kepada kerjaya masa tengah muda ini. Cinta boleh ditunggu. Semoga suatu hari nanti cinta mereka akan bertaut kembali. Sama-sama kita doakan.
______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
p/s: please leave our comments also
tolong komen sekali ye post ini
______________________________________________________

Berita or News Designed by Copyright © 2014

Theme images by blue_baron. Powered by Blogger.