Latest News

Selepas Disihir, Black Ditipu Oleh Perunding Perkahwinan

Nampaknya malang jatuh bertimpa-timpa terhadap Black. Niat suci murninya untuk melangsungkan perkahwinan diuji dengan pelbagai dugaan. Jika sebelum ini Black dan tunang disihir, kali ini Black ditipu oleh perunding perkahwinannya pulak.
black ditipu
Bukan sedikit jumlah wang yang diberikan oleh Black kepada perunding perkahwinan tersebut. RM30,000 kot. Satu jumlah yang besar. Memang boleh pening kepala dibuatnya. Kata Black kepada portal GUA:-
Saya sama sekali tidak menyangka benda akan jadi begini. Saya telah membayar wang sebanyak RM30,000 kepada perunding perkahwinan tersebut pada bulan Mei lalu, namun sehingga sekarang masih tiada hasil.
Saya telah membuat laporan polis pada minggu lepas dan pihak perunding perkahwinan tersebut juga telah menyediakan peguam bagi membela dirinya. Namun, saya mempunyai segala bukti berhubung hal ini.

Menurut Black, RM15,000 telah dipulangkan kembali kepadanya. Tinggal lagi RM15,000 sahaja. Diharap si perunding perkahwinan dapatlah beri balik duit Black tue. Bukannya jumlah yang sikit. Nasib baik Black perasan awal dirinya ditipu. Kalau tak lagilah naya. Kepada Black, tabahlah menghadapi dugaan ini.
______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
______________________________________________________

Berita or News Designed by Copyright © 2014

Theme images by blue_baron. Powered by Blogger.