Latest News

Saya Tak Perlukan Teguran Daripada Sesiapa – Nabila Huda

Nabila Huda, Instagram dan kontroversi sememangnya tak boleh dipisahkan. Seringkali berkongsi gambar-gambar terbarunya di situ, kadang-kala berlaku pertelingkahan mulut antara peminat-peminat Nabila Huda. Terbaru, Nabila berkongsi beberapa gambar dirinya melakonkan watak Nabila yang kelihatan agak seksi dan telah ditegur oleh beberapa orang peminat.
nabila huda
Setelah menerima beberapa teguran dan kritikan menerusi gambar yang dikongsi, Nabila Huda tampil memberikan komennya sendiri:-
i dont need any teguran from anybody.u should appriciate all of my photos.awk ada dgn sy tak bila sy penat berkerja?time korang tgh berehat senang lenang goyang kaki kt rumah,sy pulak tgh bekerja keras buat yg terbaik utk tontonan anda semua.tapi apa yg korang buat,kecikkan hati sy.kejam sungguh manusia ni kan?sorry sy tak penah sentap because i know what im doin.sy sentiasa maafkan semua yg menyakitkan hati sy.. @seraalys
nabila huda
Apabila ditarbiyahkan mengenai dosa dan pahala, Nabila Huda membidas:-
Macam bagus je semua bila bercakap. Dosa dan pahala tu antara aku dan Tuhan. Korang takde hak nak nilai apa apa atau bagi nasihat pun. Aku share gambar belakang tabir Saloma ni and it’s supposed to be P&C, so tolong la hargai
nabila huda
Susah bukan menjadi seorang selebriti? Semua orang ingin ambil tahu apa yang kita lakukan. Daripada apa yang Abang Nara perhatikan, Nabila Huda adalah seorang yang mempunyai pendapat, pendirian dan percaya dengan apa yang dilakukan. Jadi biarkanlah sahaja Nabila. Kang tak pasal-pasal asyik bergaduh je. Lagi beberapa gambar Nabila Huda versi Saloma dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

nabila huda
nabila huda
nabila huda
nabila huda
nabila huda
______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
______________________________________________________

No comments:

Post a Comment

Berita Sensasi Designed by Copyright © 2014

Theme images by Bim. Powered by Blogger.