Latest News

Lebih Kurang 1,000 Orang Saya Block Di Instagram – Rozita Che Wan

Fuh~~~ 1,000 orang tue dah kena “block” dengan Rozita Che Wan daripada mengikuti akaun Instagramnya. Nasib baik Abang Nara tidak tergolong dalam 1,000 orang yang malang itu. Tak dapat bayangkan kerugian tidak dapat melihat gambar-gambar cantik manis, jelita menawan yang dikongsikan oleh Che Ta. Kalau peniaga di Instagram lagilah rugi. Tak dapat buat iklan menerusi komen di gambar-gambar Che Ta.
che ta
Bagi Abang Nara tak ada masalah untuk Che Ta mem”block” sesiapa yang tidak disukainya di Instagram. Dah namanya pun akaun Instagram miliknya, suka hati Che Ta lah nak buat apa. Rasanya yang kena “block” nie mesti yang bagi komen tak ingat dunia punya. Kalau Abang Nara jadi Che Ta pun confirm akan “block” punya. Kata Che Ta menerusi Mstar Online:-
Bagi saya, Instagram saya adalah ‘personal’ . Adalah menjadi hak saya untuk meletakkan gambar saya. Kalau sesiapa yang tak suka jangan follow. Saya pun pernah… lebih kurang 1,000 orang saya block.
Saya muat turun gambar pun, gambar dengan laki (suami). Sebenarnya gambar kami nampak macam bercium tu, sebenarnya kami bukan bercium pun. Tapi bila kita jelaskan, dia orang tetap kata tu gambar bercium. Kalau bercium pun apa salahnya, bukan laki (suami) orang.
Zain warna rambut pun nak komplen. Kita buat sesuatu benda mesti ada sebab. Dia terikat dengan Oh My English. Orang asyik nampak buruk je
che ta
Biasalah komen-komen nakal ini memang ada di mana-mana. Memang ada jenis manusia yang tak suka tengok orang lain gembira. Buat tak tahu sahaja. Kalau kita layan, lagi naik tocang mereka ini. Tak gitu? Apa pula pendapat anda?
______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
______________________________________________________

No comments:

Post a Comment

Berita Sensasi Designed by Copyright © 2014

Theme images by Bim. Powered by Blogger.