Latest News

(18 GAMBAR)Aksi Selebriti Tonton Perlawanan Akhir Piala Dunia 2014

Pagi tadi telah menyaksikan pasukan German dinobatkan sebagai juara Piala Dunia 2014 selepas menewaskan Argentina dengan 1 gol berbalas 0. Abang Nara telah menonton perlawanan terhebat ini diRasta TTDI bersama KIA. Memang penuh orang. Antara selebriti yang hadir di situ ialah Diana Danielle dan Elfira Loy. Memang meriah tak ingat. Seronok sangat-sangat.
aksi selebriti
Memang menarik tengok ratusan manusia menjerit menyokong pasukan kegemaran masing-masing. Macam-macam gaya. Apa pun rasanya memang ‘best team’ dah menang. Bila la agaknya nak merasa dapat sokong pasukan negara sendiri kat Piala Dunia. Mesti syok gila perasaan tersebut. Mungkin Maya Karin yang berdarah German memahami keseronokan melihat negara darahnya mengalir menjulang Piala Dunia.
aksi selebriti
Sama-samalah kita berharap agar Malaysia sempat masuk Piala Dunia sebelum dunia ini berakhir. Lagi beberapa gambar aksi selebriti tempatan menonton perlawanan akhir Piala Dunia 2014 dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

aksi selebriti
aksi selebriti
aksi selebriti
aksi selebriti
aksi selebriti
aksi selebriti
aksi selebriti
aksi selebriti
aksi selebriti
aksi selebriti
aksi selebriti
aksi selebriti
aksi selebriti
aksi selebriti
aksi selebriti
aksi selebriti
______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
______________________________________________________

No comments:

Post a Comment

Berita Sensasi Designed by Copyright © 2014

Theme images by Bim. Powered by Blogger.