Latest News

(15 GAMBAR)Lara Alana Yang Semakin Comel

Geramnya Abang Nara melihat Lara Alana nie. Makin lama makin comel. Pipinya yang tembam tue membuatkan Abang Nara rasa nak cubit-cubit je. Seronok tengok Lara membesar dengan sihat. Kalau ‘baby girl’ nie memang best sikit sebab banyak aksesori tambahan yang boleh dikenakan. Contohnya macam ‘headband’. Wife Abang Nara rasanya ada 10 ‘headband’ untuk anak perempuan kitaorang. Hehehe.
lara alana
Selain daripada mengkagumi kecomelan Lara Alana, Abang Nara juga kagum dengan Scha Al Yahya yang kini kelihatan telah kurus seperti zaman anak daranya. Memang power sungguh. Bukan senang untuk kurus selepas bersalin. Banyak pantang yang perlu diikuti. Namun sebagai seorang selebriti, pastinya Scha berusaha keras untuk mendapatkan bentuk badan yang ideal buat dirinya. Respek!!!
lara alana
Baru-baru ini anak Abang Nara kena demam dan batuk. Mungkin cuaca berjerebu menyumbang kepada sakit tersebut. Semoga Lara Alana sihat dan tak kena sebarang sakit. Sian tengok anak Abang Nara batuk kuat sampai terkeluar kahak. Doakanlah agar anak Abang Nara cepat sembuh. Lagi beberapa gambar si comel Lara Alana dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Sumber Instagram Scha Al Yahya.

lara alana
lara alana
lara alana
lara alana
lara alana
lara alana
lara alana
lara alana
lara alana
lara alana
lara alana
lara alana
lara alana

______________________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
______________________________________________________________

No comments:

Post a Comment

Berita Sensasi Designed by Copyright © 2014

Theme images by Bim. Powered by Blogger.