Latest News

(9 GAMBAR)Aeril Zafrel & Wawa Zainal Romantis Di Eropah

Amboi, amboi, amboi. Syok juga menjadi pelakon kerana mendapat peluang untuk melancong ke luar negara sambil bekerja. Memang cemburu melihat gambar-gambar romantis pasangan suami isteri, Aeril Zafrel dan Wawa Zainal di Eropah. Khabarnya mereka berada di sana untuk penggambaran sebuah drama yang bakal ditayangkan di Astro tidak lama lagi. Bertuah sungguh!!!
wawa zainal dan aeril zafrel
Bilalah agaknya Abang Nara dan wife akan dapat meniru aksi Aeril dan Wawa dalam gambar di atas? Romantis sangat-sangat berpelukan dengan Eiffel Tower menjadi latar belakang. Kalau letak kat Instagram mesti dapat ratusan LIKE. Hehehe.
wawa zainal dan aeril zafrel
Apa pun Abang Nara suka melihat kebahagiaan pasangan suami isteri ini. Semoga terus bahagia sehingga ke akhir hayat. Rasanya dah sesuai sangat dah nak tambah seorang lagi cahaya mata. Harap-harap ada berita gembira nanti. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

wawa zainal dan aeril zafrel
wawa zainal dan aeril zafrel
wawa zainal dan aeril zafrel
wawa zainal dan aeril zafrel
wawa zainal dan aeril zafrel
wawa zainal dan aeril zafrel
wawa zainal dan aeril zafrel

______________________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
______________________________________________________________

No comments:

Post a Comment

Berita Sensasi Designed by Copyright © 2014

Theme images by blue_baron. Powered by Blogger.