Latest News

Aaron Aziz dalam filem Hollywood, Prince of the City


Sebelum ini Aaron Aziz berangkat ke tanah suci untuk mengerjakan umrah selama dua minggu dalam bulan puasa ini, katanya untuk beribadah dengan tenang dan tiada gangguan daripada tawaran berlakon yang bertubi-tubi kerana seperti yang kita ketahui, Aaron Aziz merupakan pelakon top di Malaysia yang menjadi kegilaan ramai gadis walaupun sudah berkeluarga.

Katanya sebelum pergi menunaikan ibadah umrah, sebesar mana pun tawaran lakonan beliau akan menolaknya ketika bulan puasa ini kerana untuk menjalankan ibadah dengan selesa. Namun begitu setibanya beliau di Malaysia beliau tidak mampu lagi untuk menolak tawaran lakonan dari filem inggeris iaitu ‘Prince Of the City’ yang digandingkan dengan pelakon Hollywood Michael Madsen.

Watak Aaron Aziz dalam filem tersebut sebagai pembunuh upahan yang bekerja dengan Michael Madsen. Pengrah filem tersebut dikatakan menunggu kepulangkan Aaron Aziz beberapa minggu untuk menawarkan watak tersebut.

Memang saya langsung tak buka komputer atau layankan telefon semasa di Makkah,’ kata Aaron yang mengakui sudah memberi persetujuan secara lisan untuk menjayakan filem tersebut.

sumber:oh!artis

______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You

p/s: please leave our comments also
tolong komen sekali ye post ini
______________________________________________________

No comments:

Post a Comment

Berita or News Designed by Copyright © 2014

Theme images by blue_baron. Powered by Blogger.