Latest News

Gambar: Di Sekitar Tayangan Perdana 29 Februari, Ke Pawagam 30 Ogos IniFilem ini merupakan antara filem tempatan yang kami tunggu kemunculan’nya di pawagam dan ya, selepas menonton 29 Februari, ia’nya tidak mengecewakan.
Malam tadi berlangsungnya majlis tayangan perdana filem 29 Februari yang mengambil tempat di TGV Sunway Pyramid dan turut di’hadiri barisan artis, media juga peminat.
Filem arahan Edry Abdul Halim ini mempertaruhkan Remy Ishak sebagai teraju utama & lakonan beliau mendapat reaksi positif dari pelbagai pihak selepas habis tayangan.
29 Februari ini juga merupakan yang pertama di’hasilkan dalam stereoscopic 3D namun sebagai bukan peminat 3D, kami berpendapat filem ini tetap gah tanpa kesan digital tersebut.
Kami lebih tertarik dengan sisi sejarah yang di’tampilkan dalam filem ini lebih lebih lagi apabila Edry Abdul Halim berjaya menghidupkan footage klasik ke’dalam filem ini.
Wajib tonton? Ini salah satu filem tempatan yang wajar anda tonton di’pawagam. Jalan cerita yang tidak meleret & penamat yang agak kemas sentuhan’nya pada hemat kami.
______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
p/s: please leave our comments also
tolong komen sekali ye post ini
______________________________________________________

Berita Sensasi Designed by Copyright © 2014

Theme images by blue_baron. Powered by Blogger.