Latest News

Hans Isaac Tidak Suka Bincang Soal Agama


Bagaikan tiada noktah, penceritaan yang dibawakan oleh semua pihak berkaitan perhubungan diantara aktor kacak, Hans Isaac dan selebriti yang penuh dengan kontroversi murahan iaitu Neelofa. Baik Hans mahupun Neelofa masing – masing bagaikan mahu bermain dengan cara selamat tahkala disogok dengan soalan yang hampir sama.

Hans Isaac
Berkesempatan bersua muka dengan pengarah Lawak Ke Der 2 baru baru ini, Hans sekali lagi diajukan dengan isu yang hampir sama tentang perkembangan hubunganya bersama Neelofa dan jawapan yang sudah diduga juga diulang suara sekali lagi.
Ditanya tentang sudahkah dia bersedia untuk bertukar agama andai kata perhubungan itu benar-benar memasuki peringkat ijab dan qabul Hans Isaac ada jawapanya.

Harun Salim Bachik
“Bab agama ini saya tak mahu sentuh. Lagipun saya memang tidak suka untuk bincang pasal soal berkaitan agama, perkara seperti ini bukan sesuatu yang elok dibincangkan secara terbuka bagi diri saya. Lagipun nak membincangkan ketahap sampai soal tukar agama ni, ini bukan sesuatu yang mudah.
“Andai kata apa yang kamu semua mahukan ini tidak terjadi siapa yang akan tanggung malu? Cukuplah saya dah kena sekali ‘kaw-kaw’ dulu sampai terduduk jadi cukuplah. Pengalaman dulu tu dah saya jadikan pengajaran dan belajar kesilapan dari situ.” Jelas Hans Isaac serius.

______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
p/s: please leave our comments also
tolong komen sekali ye post ini
______________________________________________________

Berita Sensasi Designed by Copyright © 2014

Theme images by blue_baron. Powered by Blogger.